Följ Vittras uppväxt och framfart

onsdag 10 november 2010

Studsbollen Vittra

Ja, hon är verkligen en studsboll och speciellt nu när snön kommit. Hon far fram helt oförutsägbart. Plöjer ner huvet under snön och blixtsnabbt så studsar hon iväg flera meter.
Första mötet med snön var inget konstigt...hon såg ut att tänka, "Jaha, nu är världen vit. Undrar om det går att äta det här vita."

Imorse när vi gick en sväng var det oplogat bitvis. Vittra kom ganska raskt underfund med att det var jobbigt att hoppa fram i den djupa snön...lösningen?? Gå i mattes fotspår förstås, vad annars!!

I lördags var Vittra och jag och hejade på en klubbkompis som tävlade. Nyttigt med sån miljö.
Senare på lördagen åkte vi ut i skogen för att spåra. Det gick lika bra som sist. Med tanke på att det är hennes 5:e spår här i livet så går hon lysande. Visst är hon oerfaren men hon jobbar hela vägen, även vid tapp.

Idag var det väldigt nära att Älva och Vittra hade brottningsmatch, och det är en stor sensation...jag tror inte att Älva någonsin lekt på det viset.  :-)
Vi får se hur det utvecklas...

Nu har jag bestämt mig för att anmäla Vittra till Arboga Bk:s inofficiella utställning. Vi kanske kan visa hur man inte ska göra...hoppa, gå på bakbenen, inte visa tänder utan knocka domaren med en dunderpuss.

2 kommentarer:

  1. Brorsan Iarrah (Iarwain) kommer också till utställningen i Arboga

    SvaraRadera
  2. Åh, vad spännande med utställning, vi ska ut i helgen :D Vi har också lite problem med tandvisningen....Men annars ska vi nog klara oss rätt bra, håll tummarna!

    SvaraRadera