Följ Vittras uppväxt och framfart

fredag 13 augusti 2010

NattVittra

Jaha, ja...tyckte ju att Vittra var trött igår men det tog hon igen när vi skulle sova. Hon intog sovrummet som den självklaraste sak i världen. (Älva sov inne hos sonen, det brukar hon göra ibland så det var inget konstigt). Vi lät Älvas biabädd vara kvar och den for Vittra runt och härjade i. Det slutade med att hon kissade i biabädden, så kl ett i natt stog jag och duschade bädd. Kul...
Idag åkte vi upp till klubben så hundarna skulle få röra lite på sig. Vittra fick sig en åthutning till av Älva, så nu kan hon sin läxa, man går inte i närheten av surtanten. Nu har vi alla fall tagit bort gallren mellan dom. Vittra studerar på håll och visar hon minsta tecken på att komma närmare så säger Älva "kolla vilka fina tänder jag har!!!" då backar Vittra.
Vittra är en rolig typ, hon samlar skatter. Leksaker och bitar av tidningspapper hamnar i en hög, i morse hamnade dom i hennes korg, på dan har hon släpat in dom under köksbordet och nu alldeles nyss hamnade en hög med papper i biabädden.
Nu försöker vi hålla igång henne så kanske hon somnar när vi ska sova...återkommer i morron med ny rapport om lilla sötnosen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar