Följ Vittras uppväxt och framfart

torsdag 29 september 2011

Dålig på att blogga

Måste erkänna att jag inte är sådär superbra på att blogga. Självkännedom kallas det visst.  :-)

Det har varit en intensiv fas efter semestern. Vi har tränat mycket lydnad så att vi kan komma till skott och anmäla oss till nån tävling. Vittra är duktig och det går framåt. Har lite stötestenar att nöta på men det är ju sånt jag tycker är kul att klura på. Det vi behöver träna mycket på just nu är störningar, får väl köra lite på stan så får vi se om det kan hjälpa...

Sökträningen har legat nere helt, känns inte som om det finns tid och ork över till det.
Jag gick en sökkurs på en dag bara och den gav lite mersmak men men.

Spårträning har det inte heller blivit så mycket av senaste månaden, som sagt mycket fokus på lydnadsträningen. Så det är nått vi ska ta tag i ordentligt igen.

Just nu går vi i alla fall en agilitykurs i Kungsörs fina inomhusarena. Vittra är superduktig, har ju bara tränat henne på hindren nu i sommar och inte tagit så mycket kombinationer, men nu med kursen har vi tagit flera steg framåt. Men det beror nog mest på att jag börjat kunna visa henne vart hon ska ta vägen.
Så i vinter kommer det bli en hel del agilityträning och förhoppningsvis nån start också.

Det känns som om Vittra har mognat en hel del sen löpet i somras. Hon har även vuxit till sig rent fysiskt men öronen är fortfarande en aning stora....undrar om hon nånsin växer i dom.  :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar