Följ Vittras uppväxt och framfart

söndag 26 december 2010

Vittras första jul...

...avlöpte väl. Hela familjen packade in sig i bilen och for till Köping till svärföräldrarna. Vi tog med Vittras bur in så att hon skulle få vila och det behövdes verkligen. Men hon slog i alla fall inte Älvas rekord med att sätta i sig halva skinkan i ett obevakat ögonblick. Egentligen skötte sig Vittra exemplariskt.

Vittra fick ett nytt halsband i julklapp, ett halvstryp, Hurtta Lifeguard, så nu är hon vår livvakt...hon pussar folk till flykt. Hon fick också en egen biabädd till köket, stor flicka nu, hela sex månader...

Idag när vi var ut till Hagen och barnbarnet gick omkring och åt en skinkskiva slog blixten Vittra till. Snabbare än ögat snodde hon hela skivan, men matte har övat upp sina reflexer och skrek ett NEJ så hon släppte lika snabbt.

Båda hundarna hade en "nära katten upplevelse" när vi kom ut till Hagen. Katten fick gå ut och Älva skulle hela tiden till dörren där katten gått ut. Vittra efter förstås men hon hade nog ingen aning om vad dom jagade efter.

Vittra har förresten blivit omdöpt, barnbarnet (1,5 år) kallar henne för Krikra

2 kommentarer:

  1. God fortsättning!

    Spajk har också haft en bra jul, ett nytt halsband har även han fått, dom växer ju så det knakar! Å även han har fått ett nytt namn...syskonbarnen har döpt om han till Pajk :)

    Ett litet missöde blev det, vi lämnade Dizni o han själva på vårt rum när vi gick, så då hade dom fest :) Bilder finns i bloggen!!

    SvaraRadera
  2. Krickra, det var ju ganska gulligt :-) Hoppas att nyåret avlöpte väl.

    Gott Nytt År önskas ni alla, både två och fyrbenta

    SvaraRadera